B-dul. Mihai Viteazu Nr 129, Zalau, jud. Salaj, 450066

Compania

Oferim servicii complexe în domeniul utilajelor vânzări, achiziții și piese de schimb.

Firma UtilPiese se ocupă cu furnizarea de piese de schimb pentru echipamente și mașini industriale, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate, de la piese pentru motoare și transmisii, până la componente hidraulice și pneumatice. În plus, compania oferă servicii de consultanță tehnică și soluții personalizate pentru nevoile specifice ale clienților săi. Scopul principal al UtilPiese este de a satisface nevoile clienților prin furnizarea de produse și servicii de calitate superioară și de a asigura o performanță optimă și o funcționare fără probleme a echipamentelor industriale ale acestora.

utilpiese

In plus, UtilPiese se ocupă cu vânzarea și distribuția de utilaje și echipamente pentru construcții, agricultură, silvicultură și alte domenii industriale. Compania oferă o gamă largă de produse, inclusiv excavatoare, încărcătoare frontale, buldozere, buldoexcavatoare, generatoare, pompe de apă și multe altele.

Compania are sediul în Zalau România și are o rețea extinsă de parteneri și distribuitori în întreaga țară. UtilPiese se concentrează pe furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate la prețuri competitive, pentru a răspunde nevoilor și cerințelor clienților săi.